Zaterdag 15 juni vanaf 12 uur op ons land

Zet de datum in je agenda, kom naar ons land en breng je vrienden, familie en kinderen mee!

Net voor het begin van de zomer nodigt Stichting Ecoring alle Haarlemmers uit op ons land voor EcoFest 2019. Samen met de andere partijen op ons gezamenlijke terrein zetten wij een evenement neer om de duurzaamheidsbeweging weer in het zonnetje te zetten.

Er zal livemuziek zijn om de trommelvliezen te verwennen. Wij bieden een podium voor één dag aan jonge Haarlemse musici en een galerie voor één dag aan jonge Haarlemse kunstenaars. Daarnaast zijn er ook meer gevestigde artiesten. Tijdens het festival zal een chef kok heerlijke gerechten serveren. Geheel vegetarisch en met seizoensgroenten. Er worden workshops gegeven en er zijn activiteiten van verschillende ecoprojecten. Bovendien kun je een kijkje nemen bij de duurzame ondernemershoek. Vrijwilligers van onze stichting geven je graag een rondleiding en vertellen je ook met alle plezier waar we mee bezig zijn.

We zien jullie op 15 juni tussen 12-21 uur op Tennispad 2 (langs het Spaarne), 2034 JA Haarlem.

EcoFest is een project van Stichting Ecoring Haarlem.

 

                  

2 thoughts on “Zaterdag 15 juni vanaf 12 uur op ons land

  1. Michelle zegt:

    Hoi! Wat een leuk inititief. Als je mee wilt doen aan workshops, moet je je hier dan voor inschrijven? En zitten er kosten aan de workshops? Tot zaterdag, Michelle

  2. Raul Post zegt:

    Hoi Michelle, aan de workshops zijn geen kosten verbonden en je hoeft je ook niet in te schrijven. Gewoon langskomen! Tot zaterdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: