Alesander Tamar fotografie

Vandaag presenteren wij onze festival fotograaf namelijk ‘Tamar’ !

Tamar:

Ik ben Tamar, altijd creatief bezig. De afgelopen tijd richt ik mij steeds meer op fotografie, maar voorheen richtte ik mij meer op film. Voor sommige mensen in Haarlem ben ik bekend in het vak aangezien ze mij de afgelopen 3 jaar bij de Shoot Your Shot finales van de filmschuur hebben gezien.
Sinds kort ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen voor film en fotografie. Toch ben ik nog zoekend waar mijn interesse in dit vakgebied precies ligt, daarom ben ik mij nog op veel gebieden aan het oriënteren. Straatfotografie en festival fotografie vind ik leuk om te doen omdat het de werkelijkheid weergeeft in plaats van iets dat in scene gezet is. Daarnaast vind ik techniek in fotografie interessant, het experimenteren met bijvoorbeeld sluitertijd en flitser zorgt voor een drijfveer om nog meer te maken en experimenteren. Ik ben te vinden en te bereiken via alesander.nl of op instagram; @alesander_art. Hier is ook mijn portfolio te zien.
Tamar gaat op EcoFest het festival fotograferen en zorgt er dus voor dat er na het festival mooie beelden zullen komen !
Ook benieuwd naar het festival? En wil jij misschien wel mooi op de foto op het festival? Kom dan aankomende zaterdag naar EcoFest !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: