B-ART Beatbox / Bart Voogt (artiest)

Nieuwe artiest!

Vandaag kondigen wij onze derde aanwezige artiest aan, namelijk niemand minder dan ‘B-ART’ !

B-ART is drievoudig Nederlands Kampioen en Vice-Wereldkampioen Beatbox 2018, en heeft een indrukwekkende following op social media.

Bart Voogt, beter bekend als B-Art, is 23 jaar oud en komt uit Doetinchem. Acht jaar geleden is hij begonnen met beatboxen, wat tot op heden zijn passie is. Hij heeft in deze periode meerdere titels weten binnen te halen en wordt gezien als een pionier. Zijn unieke geluiden inspireren de nieuwe beatboxers om ook origineel te zijn.

Naast aan veel wedstrijden mee te hebben gedaan, heeft hij ook vele kampioenschappen mogen jureren. Zo heeft hij bijvoorbeeld de Amerikaanse kampioenschappen beatbox gejureerd in 2014, de Ierse nationale kampioenschappen beatbox in 2015 en de Japanse Kampioenschappen 2018. Op dit moment is hij bezig met het uitbrengen van een EP genaamd ODM. Dit doet hij samen met Konrad Wiebe, beter bekend als Madox. De twee beatboxers noemen zichzelf VONOX. Ze hebben een EP van vier singles uitgebracht in de zomer van 2017.  Verder houdt hij zich bezig met het geven van workshops en privélessen. Het geeft hem voldoening om het beste uit zijn studenten te halen. Dit doet hij door ze te laten experimenteren met hun aangeboren instrument, waarvan ze niet eens wisten dat ze het hadden!

B-ART zal op EcoFest een show neerzetten met meerdere beatboxers en een MC, waaruit een geweldige show zal voortvloeien!

Instagram: @b_artbeatbox
Facebook: @B.ArtBeatbox
Youtube: B-Art BeatBox

Mis deze wereldtopper uit de beatbox-community niet! 15 juni op EcoFest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: