Een welgemeend ‘Dank Jullie Wel’ van Stichting Ecoring Haarlem.

Ook al overheerste de verslagenheid behoorlijk na de laffe inbraak vorige maand bij ons op het land, in de dagen en weken erna is er wel iets heel moois en positiefs ontstaan! Uit alle hoeken van Haarlem en omstreken ontvingen wij enorm veel support zowel via de mail als Social Media. Wij kregen tuingereedschap, er is geld gedoneerd op onze rekening en er werd een crowdfunding via GoFundMe op de rails gezet. Bovendien, is er inmiddels een zeecontainer gedoneerd waarin materialen en gereedschappen veilig kunnen worden opgeslagen.

In één woord fantastisch!

Langs deze weg willen wij iedereen enorm bedanken voor alle hartverwarmende steun in de rug die wij hebben mogen ontvangen.

We zijn goed onderweg om de dingen die gestolen zijn te kunnen vervangen maar moeten de beveiliging op het land zeker verbeteren. Het bestuur van Ecoring doet om die reden nog steeds een beroep op sympathiserende stadsgenoten om de stichting te steunen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een donatie. Andere mogelijkheden zijn het afnemen van een oogstaandeel of het deelnemen als vrijwilliger.

Het bankrekeningnummer van Stichting Ecoring Haarlem voor donaties is NL86 INGB 0007 1843 29. Er kan ook gedoneerd worden via GoFundMe: Help Stichting Ecoring aan gereedschap na diefstal: https://gofund.me/eb047cf8

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@ecoring.nl of telefonisch contact opnemen met de perswoordvoerder: Raul Post, 06 – 398 18 908.

En natuurlijk, als jullie zin hebben om bij ons op de tuin langs te komen dan ben je van harte welkom op Tennispad 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: