Flower of Hope (artiest)

Vandaag komen we met nog een nieuwe artiest !

Ditmaal het duo ‘Flower of Hope’ !

Flower of Hope is een bijzonder muziekproject van Sophia Maria Kienhuis en Fred Kienhuis, dat in 2016 is begonnen met wat samen pielen en uitmondde in een album, een voorstelling, een reeks optredens, een boekwerkje, een aantal videoclips en het begin van een leerzame en duurzame samenwerking van twee generaties eigenzinnigheid.

Na een radio-stilte van twee jaar, zijn ze terug met eigen werk en de ambitie om de wereld te laten zien en horen dat onkruid nooit vergaat. Het symbool voor Flower of Hope is de distel, die floreert op brakke grond en deze ook weer geschikt maakt voor begroeiing. In het nieuwe werk komen de liedteksten zowel middels zang als in beweging tot leven.

Sophia Maria is het nichtje van Fred en trekt al sinds 2009 het land door als Autonoom Dansend Kunstenaar, die berucht is geworden door haar interactieve manier van performen, die dicht op de huid van het publiek durft te komen…In Flower of Hope danst ze op een haast Freudiaanse manier de gevoelens en gedachten die ze heeft terwijl ze zingt. Faillant detail: ze heeft een oogstaandeel bij de Waardering en danst letterlijk wekelijks door de tuin.

Fred Kienhuis was in de jaren tachtig en negentig zanger en gitarist van punk- en post-punk/ rockbands als the World War Rockers en the Jack of Hearts. Hij stond en staat bekend als een gedreven en energieke performer. Vanaf 2000 was hij voornamelijk werkzaam als componist van muziek voor film en reclames. In de ‘tiny studio’ in zijn tuin heeft hij de afgelopen maanden de muziek gecomponeerd bij de liedjes die hij en Sophia Maria maakten.

Op EcoFest zullen ze om 16:00 voor het eerst optreden met hun nieuwe werk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: