Inbraak op ons land

INBRAAK OP ONS LAND!
In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 februari is er ingebroken in onze opslagruimte op de tuin. De deur is met geweld geforceerd, ondanks onze massief houten deur, dievenklauwen en metalen afdekstrip.
Bij deze inbraak zijn voor vele duizenden Euro’s aan materialen en gereedschappen meegenomen. Het gaat daarbij om tuingereedschap, maar ook een accuboormachine, waterslangen, haspels, kruiwagens, en een elektrische bakfiets. Ook onze andere deelnemers op het land, Rozemarijn en de Plukweide werden door de inbrekers bezocht. Inmiddels hebben we aangifte gedaan bij de politie.
De inbraak is voor ons, aan het begin van het nieuwe groeiseizoen een grote tegenvaller. Alle materialen en gereedschappen zijn de afgelopen jaren met veel moeite bij elkaar verzameld door middel van subsidies en donaties. We hebben helaas momenteel niet de middelen om de gestolen materialen en gereedschappen te kunnen vervangen.
Om die reden willen we een oproep doen: indien jullie tuingereedschap, kruiwagens etc ongebruikt ergens over hebben zouden we heel blij zijn met donatie hiervan. Ook het afnemen van een oogstaandeel helpt ons! Donaties in geld zijn natuurlijk altijd welkom.
Verder hebben wij dringend behoefte aan een zeecontainer waarin materialen en gereedschappen veilig kunnen worden opgeslagen. Indien jullie iemand kennen die dat zou willen doneren, of een goed adres hebben om er één aan te schaffen horen wij dat graag.
Voor meer informatie kan je mailen naar info@ecoring.nl of telefonisch contact opnemen met:
Raul Post, 06 – 398 18 908.
Het bankrekening nummer van Stichting Ecoring Haarlem is NL86 INGB 0007 1843 29.

2 thoughts on “Inbraak op ons land

 1. Hester zegt:

  Lieve mensen,
  Wat vreselijk om dit te horen!
  Ze maakten misbruik van de avondklok, zodat er niemand op straat zou zijn..
  Helaas heb ik geen geld om jullie mee te kunnen steunen .
  Hoop toch wel dat jullie verzekerd zijn, en met de tijd nieuwe spullen kunnen gaan kopen.
  Bah wat een laffe inbraak 😢
  Veel sterkte!🥀
  Hester.

 2. Louisa zegt:

  Beste Hester,
  Bedankt voor je lieve berichtje.
  Wij voelen ons enorm gesteund door alle hartverwarmende support die wij in de afgelopen week, n.a.v. de inbraak, hebben ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: