Livestream Benefietconcert de Green-Raising – 11 december

Zaterdag 11 december is het zover, de Green-Raising zal plaatsvinden en met z’n allen gaan wij een lichtpuntje creëren in de donkere decembermaand.

Artiesten hebben het zwaar tijdens de corona crisis, daarom organiseert Stichting Ecoring Haarlem een online benefietconcert, de Green-Raising. Dit wordt gedaan in samenwerking met de Rewind Studio en de de artiesten. Stichting Ecoring Haarlem staat voor het combineren van kunst en cultuur met de natuur. Door middel van de Green-Raising kunnen we een win-win situatie creëren voor de artiesten zelf, de studio en onze mooie tuinen. We delen de opbrengst met elkaar!

Op 11 december vanaf 13:00 uur begint de livestream. Deze kunnen jullie thuis meekijken via YouTube of Facebook. Maar ook kunnen jullie de livestream fysiek, op verschillende plekken in Haarlem volgen. Als jullie het vanuit huis volgen dan kun je borrelpakketten bestellen. Check onze Facebook pagina en onze website www.green-raising.nl voor meer informatie en het laatste nieuws.

 

 

2 thoughts on “Livestream Benefietconcert de Green-Raising – 11 december

  1. Marco zegt:

    Stelletje pannekoeken die link werkt helemaal niet dus die live stream is niet te volgen

  2. Louisa zegt:

    Beste Marco, bedankt voor je bericht. Het was onze eerste livestream en helaas waren er aan het begin technische problemen maar het was op Facebook beter te volgen dan op YouTube. Onze excuses hiervoor. Raul is nu de diverse optredens aan het bewerken. Wij posten een link zodra deze klaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: