Terugblik op zaterdag 19 september

Het was een waardige afsluiting van onze serie mini events van 2020. Strobalen en klapstoelen werden klaargezet in de sociale cirkel. Onze kok Joeri, deed zijn ronde door de tuin om zijn groente te oogsten voor het Diner van ’t Land, later op de dag. Nadat alle dichters, uit Haarlem, waren gearriveerd, werd door Joshua Baumgarten ‘The Poets of Haarlemtown’s Underground’ geopend. Iedereen was vol aandacht en je voelde dat de energie begon te stromen. Wat was het mooi!

Na deze inspirerende performances, stond er een driegangen maaltijd klaar. Wow! Vooraf kregen we pakora van palmkool en bloemkool met groene tomatenketchup en gegrilde tomatensalsa. Het hoofdgerecht bestond uit pompoensoep geserveerd uit de pompoen met gegrilde kool en vers naanbrood uit de tandoor en toen kregen we wortel cashew halwa als toetje. Complimenten aan de kok, Joeri, het smaakte allemaal super lekker!

Ondertussen arriveerden de mannen van de band The Last Wave. Met 5 man sterk, speelden zij akoestisch, zongen met 4 stemmen in harmonie, begeleidt door gitaar, bas en cajon. Fantastisch! Toen het donker begon te worden, ging het kampvuur aan, de sfeer was betoverend.

    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: